Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kako u što kraćem vremenu svoje tijelo dovesti u zavidnu formu? Nova vrsta treninga za kojim luduju estradnjaci vezana je uz elektrostimulaciju mišića.


I dok smo se dosad mogli izvlačiti na zimsku hladnoću koju smo okrivljavali za sakupljene kilograme viška, s prvim danima proljeća kreće prava agonija. Najbolje rješenje za povratak u formu jest vježbanje.

>> Slavni savjetuju: Kako ostati u formi?

Vezani članci Jennifer Lopez Zanosne obline utegnula je u kožni komplet koji je pokazao i dijelove koje nije trebao Mario Valentić (FOTO: Dnevnik.hr) Kolege iz serije prisjetili se kako je Mario Valentić kao striper zagolicao maštu brojnim ženama

No što ako vam kažemo da umjesto sat vremena klasičnog vježbanja gotovo jednake ili čak i bolje rezultate možete postići u samo 15 minuta? To je moguće uz pomoć novog načina vježbanja takozvanom elektrostimulacijom mišića. Iako možda zvuči bolno, vjerujte nam nije nimalo.

'E pa svi težimo da smo utegnuti i sad sam doslovno shvatila što to znači i dobro je čini mi se da me tjera da se i uspravno držim', kaže Mirna. Bračni par Valentić obožava vježbanje, što se i vidi na njihovim tijelima. Javna je tajna da popriličan broj kako muške, tako i ženske populacije uzdiše za njenim, odnosno njegovim tijelom. A tajna njihovog uspjeha je vježbanje.

>> Utegnula svoje bujno tijelo, istaknula guzu i otišla na vježbanje

Bez obzira na kakvu se vrstu treninga odlučili, držimo vam palčeve a kad vam ponestane motivacije samo zamislite miris slatke pobjede koja vam je nadohvat ruke.