Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kako u što kraćem vremenu svoje tijelo dovesti u zavidnu formu? Nova vrsta treninga za kojim luduju estradnjaci vezana je uz elektrostimulaciju mišića.


I dok smo se dosad mogli izvlačiti na zimsku hladnoću koju smo okrivljavali za sakupljene kilograme viška, s prvim danima proljeća kreće prava agonija. Najbolje rješenje za povratak u formu jest vježbanje.

>> Slavni savjetuju: Kako ostati u formi?

Vezani članci Maja Šuput, Frano Ridjan Nećete vjerovati kad vidite u kakvim smo sve situacijama zatekli naše zvijezde prije izlaska na binu! Slika nije dostupna Lijepa voditeljica otkrila omiljenu tjelovježbu!

No što ako vam kažemo da umjesto sat vremena klasičnog vježbanja gotovo jednake ili čak i bolje rezultate možete postići u samo 15 minuta? To je moguće uz pomoć novog načina vježbanja takozvanom elektrostimulacijom mišića. Iako možda zvuči bolno, vjerujte nam nije nimalo.

'E pa svi težimo da smo utegnuti i sad sam doslovno shvatila što to znači i dobro je čini mi se da me tjera da se i uspravno držim', kaže Mirna. Bračni par Valentić obožava vježbanje, što se i vidi na njihovim tijelima. Javna je tajna da popriličan broj kako muške, tako i ženske populacije uzdiše za njenim, odnosno njegovim tijelom. A tajna njihovog uspjeha je vježbanje.

>> Utegnula svoje bujno tijelo, istaknula guzu i otišla na vježbanje

Bez obzira na kakvu se vrstu treninga odlučili, držimo vam palčeve a kad vam ponestane motivacije samo zamislite miris slatke pobjede koja vam je nadohvat ruke.