Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Zadovoljna' je emisija specijalizirana za teme zdravlja, njege i ljepote žena, a Mirna Maras nova je voditeljica!


Promovirajući vitalnost, Zadovoljna će nuditi stručne savjete – od zdravog načina života kao prevencije do liječenja i prednosti i mana u pojedinim aspektima liječenja ženskih tegoba.

Za zdravlje i ljepotu gledateljica, uz voditeljicu Mirnu Maras, brinut će se stručni timovi, pa će emisija nerijetko biti obogaćena učenjem raznih trikova poput škole šminkanja i vježbanja.

Zadovoljna će pratiti najnovije trendove u njegovanju tijela, od kozmetike, welnessa do korektivnih zahvata. Nezaobilazne ženske teme su i moda, luksuzni gadgeti, SPA turizam i majčinstvo,a Zadovoljna će ih za mlade žene koje žive ubrzanim životom jednom tjedno pratiti kroz rubrike:

LIJEPA U SVAKOM TRENUTKU – predstavljanje raznih beauty i wellness tretmana kako bi svaka žena mogla izabrati onaj koji njoj najviše odgovara, preporuke kakvu kozmetiku koristiti za uvijek osvježeni izgled, sezonski trendovi u šminkanju i dr.

LIJEPA UZ POMOĆ MEDICINE – razni tretmani kojima se žene mogu podvrgnuti kako bi očuvale svoju ljepotu

CELEBRITY ZDRAVE I LIJEPE – intervju s javnim osobama o tome kako održavaju formu i brinu o svom izgledu

JA, MAMA - teme namijenjena mamama i budućim mamama – od početaka trudnoće, rođenja djeteta, odgoja, sve do završetka osnovne škole