Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tijekom duge karijere Alicea Coopera, mnogi umjetnici su bili uspoređivani s njim. Rob Zombie, Marilyn Manson i Slipknot samo su neki od njih.


No, legendarni roker priznaje samo jednog, odnosno jednu, jer se radi o NJOJ.
'Lady Gaga je ženski Alice Cooper', izjavio je roker. Oboje umjetnika koriste ogromnu dozu teatra u svojim nastupima. Tako je Cooper ranih 70-ih donio na pozornicu pravu giljotinu na koju je položio glave. Također se znao i vješati tijekom nastupa. Gaga zasad nije koketirala s tim opasnim elementima, no upečatljiva je bila njezina haljina od sirovog mesa.
'Ona je stvorila karakter po imenu Lady Gaga i piše pjesme za nju kao što je to radim za Alicea', rekao je pjevač. 'Ali kad ju sretnere iza pozornice, obična je osoba, baš kao i ja'. Cooper će 13. rujna u prodaju pustiti svoj novi solo album ' Welcome 2 My Nightmare'.
 

Vezani članci Laura Dern (Foto: Profimedia) Nakon prekida s najljepšom ženom svijeta plavooki ljepotan ljubi 8 godina stariju kolegicu? Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Nakon skandaloznog prekida veze, holivudski ljepotan ljubavlju obasipa samo njemu najbitniju damu