Kad je riječ o pjevačkim nadama, ona je jedna od najvećih britanskih uzdanica.


21-godišnja Pixie Lott osim po svom dobrom glasu, obožavana je i zbog dobrog stasa. Ipak, iako je često proglašavana kao djevojka koja na crvenim tepisima ništa ne prepušta slučaju, na  premijeri novog filma o Batmanu, 'The Dark Knight Rises', nešto je smetnula s uma!

>> Blago njima: U kakvom se društvu nalaze!

Vezani članci Gradonačelnik Bandić nakratko došao u Kino SC gdje se premijerno prikazuje dokumentarni film Kumek - 2 Juričan o dolasku Bandića na premijeru Kumeka: "Žao mi je što niste vidjeli taj antologijski ulaz, mislio sam da će se taj djedica srušiti, bio sam potresen" Milan Bandić plaća Dariju Juričanu - 2 Bandić došao na premijeru, poput šerifa platio knjigu koju mu je Juričan poklonio i poručio da film neće pogledati: "Za taj novac ja bih ga bolje napravio"

Odjevena u plavu dugu haljinu, mašući okupljenim fanovima pokazala je kako je zaboravila na - britvicu! Ispod pazuha provirivale su nestašne dlačice, na koje je Pixie očito 'smetnula s uma'.

Iako je vijest odjeknula britanskim medijima, većini je to bilo jako simpatično, štoviše, celebrity trend 'nedepiliranja pazuha', prva je postavila Julia Roberts, koja se 1999. na premijeri 'Nothing Hilla' pojavila u istom izdanju. Izgleda kako i zvijezde imaju svoje nezgodne trenutke. Pogledajte galeriju!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.