Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Proteklih par tjedana posjetitelji Eurosong.hr/Eurovision-Croatia.com glasovali su na dvije ankete – birali su se najljepša sudionica i najljepši sudionik ovogodišnjeg Eurosonga.


Najljepša je Grkinja Eleftheria Eleftheriou, dok je titulu najljepšeg ponio njemački predstavnik Roman Lob.

Vezani članci Hurricane Hurikankama karijera na vrhuncu, angažirane su za cijelo ljeto, a otkrivena je i basnoslovna cifra koju će zaraditi! Damiano David Seksi Talijana s Eurosonga sada uspoređuju s princezom Dianom, a sve će vam biti jasno kada vidite fotke

Eleftheria Eleftheriou je stekla popularnost kao sudionica grčkog X-Factor showa, nakon čega je probala otići na Eurosong za rodnu zemlju Cipar. Nije uspjela u svom naumu, pa je ove godine probala u Grčkoj. Uvjerljivo je pobijedila te će tako u prvoj polufinalnoj večeri ovogodišnjeg Eurosonga pod plavo-bijelom zastavom ove balkanske zemlje pjevati pjesmu 'Aphrodisiac'.

>> Oduševio fanove 'svirajući' čak 15 instrumenata!

Baš kao i grčka predstavnica, i ovogodišnja njemačka nada svoj put ka slavi započela je u talent showu. Roman Lob je uspio ući u TOP 20 u showu 'Njemačka traži zvijezdu' da bi zbog bolesti na kraju odustao.

Pokušao je već ranije otići na Eurosong, i to 2008. godine no nije imao dovoljno dobru pjesmu po mišljenju stručnog žirija. Nakon četiri godine vježbe, rada i truda Roman ima privilegiju, obzirom da mu je Njemačka odlučili pružiti priliku te će tako kao predstavnik zemlje direktno kvalificirane u finale Eurosonga, nastupiti 26. svibnja pod rednim brojem 20.

Što vi mislite o najljepšim sudionicima ovogodišnjeg Eurosonga?
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.