Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

13- godišnja Rachel Crow natjecala se u američkoj inačici showa X Factor. Bila je proglašena favoritom, ali ulazak u završnicu ipak nije dočekala.


Zbog nedostatka glasova od strane publike, Rachel je ispala iz showa. Pritom se slomila i počela jecati kad je shvatila da je natjecanje za nju završeno. 'Mama, obećala si', uzvikivala je.

Vezani članci Maja Milišić i Roberto Levak (Foto: PR) Maja Milišić u suzama nakon ispadanja progovorila o provokacijama i prljavim igrama na Farmi Slika nije dostupna 'Bilo mi je s vama prekrasno, zahvaljujem vam na 13 tjedana stvarno lijepog života'

Dramatično ispadanje spriječilo je Rachel da postane slavna, a upravo je to priželjkivala jer joj je otac teško bolestan.

Ova glazbena nada oduševila je publiku i žiri svojom iskrenošću, ali ipak nije otkrila kako njen otac boluje od multiple skleroze i zato ne može raditi.

Dok je bila dijete, malu Rachel posvojili su Barbara i Kelly Crow. Gledajući kako teško rade da bi mogli uzdržavati obitelj odlučila se prijaviti na ovaj pjevački show da im pomogne.

Iako nije došla do samog finala, Rachel su zamijetili mnogi lovci na talente, a filmska kuća Disney već ju je i kontaktirala.

'Rachel samo želi pomoći drugima', izjavio je jedan član obitelji.

Sigurni smo da će talentirana pjevačica to i ostvariti.