Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je prije mjesec dana američki časopis Star objavio kako je zvijezda 'Jersey Shorea' Nicole Polizzi poznatija kao Snooki trudna sa svojim dečkom Jionnijem, ona je to čvrsto demantirala.


No istina bi mogla biti nešto drukčija. Snooki je, naime, lagala kako nije trudna.

Vezani članci Iva Jerković, Ante Burazin, Mate Rončević (Foto: Instagram) Najsretniji dani: Prelijepa Iva Jerković više ne skriva sve veći trudnički trbuh Kristina Krepela i Sementa Rajhard (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Jednu od najljepših domaćih trudnica zasjenila kolegica u haljinici koja je istaknula njezine vitke noge

Bliski prijatelji poznate reality zvijezde kažu kako je lagala jer se nije htjela ureći. Snooki je navodno praznovjerna i nije željela da se išta kaže prije nego prođe prvo tromjesečje.
Kako se čini ono je sad pri kraju pa službenu objavu možemo očekivati svaki trenutak.

>> U njihovom gradu zvijezde Jersey Shorea nisu poželjne!

Podsjetimo, prije mjesec dana mediji su objavili kako je skandalozna zvijezda reality showa 'Jersey shore' trudna, Snooki je to oštro demantirala, a i napala je medije zbog toga što je nazivaju debelom. 'Zašto me ljudi zovu debelom? To je tako nepristojno! Prekinite govoriti da sam debela', rekla je tada Snooki.