Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sudionica MTV-jevog reality showa 'The Real World/Road Rules Challenge: The Ruins', Tonya Cooley, tvrdi da su je muški članovi showa silovali četkicom za zube.


Tonya Cooley proslavila se u američkom reality showu, a također je slavu stekla fotografirajući se za Playboyjevu cyber djevojku tjedna.

Vezani članci Ilustracija Natjerali 12-godišnje dječake da stanu pred učenice i ispričaju se zbog silovanja u ime muškog roda: "Priznajemo da je to bilo neprimjereno" Njemačka policija, ilustracija Užas u Njemačkoj: Silovali 13-godišnjakinju i pretukli joj dečka, među uhićenima i maloljetni Hrvat

MTV-jev reality show 'The Real World', sniman 2009. godine, bio je vrlo potresno iskustvo za ovu natjecateljicu. U ovom reality showu natjecali su se 'Šampioni' i 'Izazivači' koji su morali izvršiti brojne misije i zadatke kako bi dobili novčane nagrade.

Tonya je tužila MTV i produkcijsku kuću Bunim/Murray jer su je dvojica natjecatelja silovali četkicom za zube tokom snimanja jedne epizode. Tonya tvrdi da se to dogodilo dok je bila u nesvijesti, a cijeli događaj snimila je ekipa MTV-ja.

Također tvrdi da su natjecateljice muški članovi ekipe natjerali da skinu kupaće kostime i dirali ih po intimnim dijelovima tijela.

Tonya nije dodatno htjela komentirati ovu tužbu za američke medije, a MTV se još nije oglasio.