Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon povratka s Olimpijskih igara u Londonu, blizanke ubojitih udaraca Lucija i Ana Zaninović odmaraju se u rodnom Splitu!


Skromne i jednostavne! Tim bi se riječima najlakše mogle opisati splitske heroine - blizanke Zaninović.

Vezani članci Lara Antić Prskalo i Hrvoje Prskalo Naš bračno-glazbeni par otkrio nam je kako su proveli karantenu, ali i detalje o petom povratku na posebnu pozornicu Braća i sestre Braća i sestre uvijek imaju neki pakleni plan, a ovi su uhvaćeni na djelu

Dvije minute mlađa Lucija iz Londona se vratila s olimpijskom broncom oko vrata. Njezinoj sestri Ani, inače svjetskoj prvakinji u taekwondou u kategoriji do 53 kilograma, san o olimpijskoj medalji oteli su suci koji su je grubo oštetili u infarktnoj borbi protiv Japanke Hamade.

>> Dvostruka prijetnja: Sestre Zaninović ne želite ljutiti!
 

Luce i Ana su u Olimpijskom selu imale priliku upoznati brojne svjetski slavne sportaše, a najviše su ih se dojmili Tony Parker i Nikola Karabatić.

'Nije uopće visok kao što izgleda, simpatičan je, znao je nešto reć i na hrvatskom, onda je rekao bok. Mi smo se na otvaranju slikali s njim, onda mu je Luce dobacila pošalicu u stilu, da se nisi slikao s nama, mi bi te istukle, bio je simpatičan', rekla je Ana što misli o Tonyju.

'On kako zna hrvatski, kako je odavde porijeklom, malo je tražio Hrvate da priča hrvatski, tako da bio je drag, pristojan i pozitivan', dojmove o Karabatiću podijelila je Lucija.
Što su još otkrile, pogledajte u In Magazinu!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.