Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Biti jedna od najvećih svjetskih pop zvijezda nije nimalo lako, a Katy Perry odlučila je progovoriti o tome što joj najviše smeta, kako podnosi teret slave i kako je bilo glumiti Štrumpfetu!


Katy Perry danas je jedna od najvećih svjetskih zvijezda, ali nije uvijek bilo tako otkrila je u intervjuu za Reuters.

Vezani članci Slika nije dostupna Katy Perry od Rusella za vjenčanje dobila tigra Slika nije dostupna Russell Brand: Mislim da sam zaljubljen u Katy Perry

Svijet oplakuje talent Amy Winehouse, a Katy je priznala da je sretna što se njen suprug izvukao iz 'pakla droge'. Russell Brand je bio veliki prijatelj Amy Winehose, a oboje su bili poznati po burnoj prošlosti i eksperimentiranju s drogama.
'Volim se okružiti dobrim ljudima, a takav je u Russell. Drži me čvrsto na zemlji, i ako nije fan moje glazbe, podupire me i voli. Ne vrijeđa mene ni moj rad što mi je najvažnije', otkrila je Katy.
Na svom profilu Katy je poželjela da 'Amy napokon nađe mir', a Russel je napisao za svoju prijateljicu da je bila 'potpuno genijalna'!

Katy Perry se fokusirala na neke nove uloge, a jedna od njih je i uloga Štruphete u novom filmskom spektaklu. Svojim zavodljivim glasom 'udahnula' je karakter koketnoj Štrumpheti u 3D filmu 'Štrumpfovi', a za Katy je to bio svojevrstan povratak u djetinjstvo jer joj tradicionalni kršanski roditelji nisu dopustili da gleda popularan TV crtić.
'Nisam dugo razmišljala kad su mi producenti ponudili ulogu! Sve što radim uključuje puno promišljanja i rada jer ne želim trošiti vrijeme na gluposti', rekla je Katy.

S novim izgledom i plavom kosom predstavila je i novu Katy. 'Stvorila sam Candy girl, djevojku koja je cijelo vrijeme sretna! Za mene su seksipil i koketnost sastavni dio moje osobnosti', otkriva Perry. I mi se slažemo s tim jer Katy je plava slatkica!

Pogledajte specijalni uvid u novi film o mega popularnim plavim stvorenjima i upoznajte 'Štrumpfove'!