Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ljeto je uzavrijelo strasti i u životu našeg poznatog nogometaša…


Otkada je izašla vijest kako nogometaš Vedran Ćorluka ljubi Lanu Gadžu Čermak. Mlada studentica psihologije i unuka generala Ivana Čermaka nije se odvajala od novog igrača ruskog Lokomotiva, a njihovo je druženje u Bolu na Braču trajalo tri dana i noći!

Vezani članci Franka Batelić - 4 Franka Batelić objavila fotografije u prirodnom izdanju i poslala poruku: "Sloboda je biti ono što jesmo" Franka Batelić Franka i Ćorluka konačno zajedno, uživaju u slatkim obiteljskim trenucima, a obilježavaju i jako važan dan

No izgleda kako ni to Vedranu nije bilo dovoljno… Nakon što su odmarali na Bolu, tulum se preselio na Zrće.

>> Ćorluka s novom djevojkom uživa na odmoru!

'Dogovorili smo se da će on biti sa svojim društvom, a ja sa svojim. Svatko se zabavljao na svojoj strani sa svojom ekipom. Nakratko smo se i vidjeli, ali nismo proveli vikend zajedno', prokomentirala je Lana razdvojenost za Story. Par je navodno skupa gotovo tri mjeseca.

Lana je na Zrću viđena u društvu bliskih prijetalja, no i bez Vedrana. On je navodno vrijeme kratio s mladom pjevačicom Frankom Batelić. Njih dvoje se povezivalo i prije nekoliko tjedana, no svaku romantičnu povezanost su opovrgnuli. Ipak, izgleda kako su viđeni u zagrljaju na nastupu DJ legende Carla Coxa proteklog vikenda.

Što mislite, s kojom ljepoticom se zabavlja Vedran Ćorluka?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.