6-godišnja Suri Cruise uskoro će krenuti u prestižnu školu Avenues u New Yorku. Koliko je uistinu prestižna govori i njezina cijena – jedna godina školovanja roditelje učenika koštat će vrtoglavih 240 tisuća kuna.


No to možda nije jedina cijena koju će roditelji Surinih budućih kolegica mogli platiti. Malena Suri Cruise već duže vrijeme drži titulu najpoznatijeg djeteta u svijetu slavnih, a paparazzi je prate u stopu. Upravo to je razlog zbog kojeg su se roditelji nekolicine djevojčica pobunili i boje se da će njihova djeca također biti fotografirana pred školom.

>> Iz razvoda izašla gotovo 'praznih ruku': Sve ide za Suri!

Vezani članci Izgorjela menza škole Stjepan Radić u Kaštel Štafiliću - 5 Uhićen piroman koji je podmetnuo požar u kojem je izgorjela školska kuhinja u Kaštel Štafiliću, nosio je bocu s benzinom Slika nije dostupna I dalje dobiva sve što poželi

Neke su majke čak pisale školi i tvrdile da će njihove kćerkice zbog sličnosti sa Suri imati brojnih neugodnosti. Nošenje odora također ne pomaže, pa se roditelji nadaju da će prestižna škola za koju godišnje plaćaju ogromne količine novca njihovoj djeci osigurati privatnost i zaštitu od blijesaka fotoaparata.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook