Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ona je jedna od najpoželjnijih mladih pjevačica koja vrlo često i otvoreno poručuje kako uživa u seksu. Izgleda da joj je ipak dosadio samački život, te pod svaku cijenu želi novog dečka.


Otkako je prošle godine prekinula vezu s košarkašem Mattom Kempom, povezuje ju se s bivšim dečkom Chrisom Brownom. No, Rihanna je još uvijek slobodna i izgleda da joj je dosadio samački život.

>> I putem Twittera čezne za novim dečkom!

Vezani članci Rihanna (Foto: Profimedia) Prije 11 godina fotke njezinog pretučenog lica obišle su svijet, ali ona kaže da i dalje voli svog bivšeg Slika nije dostupna Umjesto hlača obula čizme

24-godišnja pjevačica gostovala je kod britanskog voditelja Jonathana Rossa kojemu je i otkrila kako ponovo traži ljubav. 'Slobodna sam djevojka, to je nešto u čemu ne uživam. Samački život je tako precijenjen. Brojna nevjerojatna iskustva sam doživjela, ali ne želiš živjeti svoj život i onda upoznati nekoga. Želiš dijeliti sve to s nekim - to mi se čini da propuštam trenutno', izjavila je u emisiji.

>> U svili zagolicala maštu svim prisutnima

'Voljela bih izlaziti s nekim tko je cool, zabavan i duhovit', dodala je pjevačica koja trenutno promovira svoj novi album 'Talk That Talk'. Pogledajte kako je potpuno smotala voditelja u studiju svojim seksi plesom.