Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Da ima velike seksualne apetite, 23-godišnja Rihanna ne skriva, a posljednja žrtva njene požude jest pjevač 21-godišnji Joe Jonas.


Pjevačica, koju se samo u posljednjih nekoliko mjeseci povezivalo s tri muškarca, reperom Drakeom, igračem bejzbola Mattom Kempom i s njenim prvim dečkom Negusom Sealyjem s kojim je navodno na Barbadosu obnovila vezu, srednjem od trojice slavne braće Jonas slala je škakljive SMS-ove, a svojim prijateljima povjerila je da bi s Joeom željela ludo voditi ljubav.

Vezani članci Nokti u doba korone ''Broj oboljelih raste, ali vaša glupost ne jenjava'': Kozmetičarka podijelila zabrinjavajuće poruke mušterija Slika nije dostupna VIDEO: Najbolji padovi s pozornice tijekom nastupa uživo

Bio bi to za pop-zvijezdu pravi izazov jer njen kolega tvrdi da neće probati seks prije braka, a kako bi pokazao da je ozbiljan u svojim namjerama, nosi prsten nevinosti.

Rihanna pak u svakoj prilici daje do znanja koliko joj je seks važan. Nedavno je otkrila da u krevetu voli dominirati nad partnerom.(Agencija VLM)