Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rihanna je snimila novi spot s reperom Drakeom, a odmah nakon objave prvih fotografija iz novog spota, krenule su i glasine o njihovoj vezi.


Redatelj spota za pjesmu 'Take Care' Yoann Lemoine, potaknuo je glasine o njihovoj vezi rekavši kako su Rihanna i Drake bili jako bliski na snimanju.

Vezani članci Rihanna i Chris Brown (Foto: Profimedia) Razbjesnio javnost: Prije 10 godina brutalno je prebio bivšu curu, a sada ju naziva "kraljicom" Slika nije dostupna Pogledajte vrući klinč Rihanne i novog frajera: Tko je zgodni tip iz bazena?

'Oni su bili super bliski i to sam htio u spotu. Vizualno je to vrlo skroman video slavnih zvijezda koje su pristale raditi tako minimalistički projekt', rekao je Lemoine za MTV News. Fotografije sa spota objavljene su na portalu This is RnB.

>> Rihanna pokazala grudi prozirnom majicom!

Dvije zvijezde već su imale zajednički hit 'What's My Name' nakon kojih su ih mediji često povezivali. Činjenica da su oboje trenutno sami potaknula je tračeve da se viđaju. Ipak, Drake je u nedavnom radijskom intervjuu demantirao njihovu vezu. 'Rihanna i ja smo bliski, ali nismo zajedno', tada je rekao.

>> Nitko ne gleda traperice pored ovakvog donjeg rublja!

Par međutim ima zajedničku prošlost. U svibnju 2009. godine, ubrzo nakon što je Rihanna prekinula s Chrisom Brownom, par je viđen kako se ljubi nakon izlaska s prijateljima. 'Mene definitivno privlači Drake, ali nismo htjeli krenuti dalje od tog poljupca', tada je rekla o Drakeu.

Možda je sada pravo vrijeme za ovaj mladi poznati par. Službeni video još nije objavljen, no internetom su već počele kružiti najave.