Rihanna je na Twitteru pokazala da joj ne treba šminka niti photoshop da bi izgledala dobro.


24-godišnja Rihanna je sa svojim fanovima podijelila slike koje je prikazuju bez trunka šminke, te je još jednom pokazala da je uistinu prirodna ljepotica kojoj ne trebaju debeli slojevi šminke niti photoshop da bi izgledala dobro. Rihanna je na Twitteru objavila još jednu fotografiju u društvu prijateljice, na kojoj je također, iako je bila nenašminkana, izgledala prelijepo u 'kaubojka' izdanju.

>> Egzotična gejša hipnotizira pogledom!

Vezani članci Tyra Banks (Foto: Profimedia) Jedan od najpoznatijih top-modela izgleda fantastično, no bez šminke je doista neprepoznatljiva Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Slavna plavuša kraljica je crvenih tepiha, a sad se pokazala u izdanju u kakvom je inače ne viđamo

Inače, prije neki dan je objavljena spot za pjesma 'Princess of China', koja je plod suradnje grupe Coldplay i Rihanne. 'Smatrao sam kako nemam ništa za izgubiti. Željeli smo isprobati neke nove stvari i pokušati razbiti predviđene granice između različitih vrsta glazbe', rekao je frontmen Chris Martin povodom suradnje s 24-godišnjom Rihannom.