Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bitanska reality zvijezda Nikki Grahame, progovorila je o svojoj teškoj borbi s anoreksijom od sedme godine. Djetinjstvo je provela u bolnicama i psihijatrijama.


Kada je imala samo osam godina, Nikki Grahame završila je u bolnici zbog teške anoreksije. 29-godišnja voditeljica na radiju Foxy zbog toga neće moći imati djecu i boluje od osteroporoze. Nikki je napisala knjigu o svojoj borbi s anoreksijom u kojoj govori o tome kako je grozno patiti od poremećaja prehrane.

Vezani članci Bella Hadid (Foto: Instagram) Htjela je objaviti seksi fotku, no umjesto toga je zabrinula fanove i navukla bijes javnosti Slika nije dostupna Najpoznatiji zagrebački Don Quijote za svoju će kćer učiniti baš sve

'Bila sam na skeniranju mozga i specijalisti su mi rekli da je moj poremećaj genetski. Poremećaji prehrane također se mogu pojaviti zbog zlostavljanja ili trauma u obitelji. Anoreksija i bulimija imaju toliko zajedničkog, gotovo je postalo moderno imati jedno od toga. Mislim da neki ljudi mogu usvojiti poremećaje u prehrani kao neku vrstu jedinstvenosti, a to je jako tužno jer se jednostavno ne isplati', kaže Nikki koja je anoreksiju dobila sa sedam godina, a s osam je završila u bolnici.

Nakon toga je primljena na dječju psihijatriju jer je, kako kaže, umirala. Provela je šest mjeseci na terapiji kako bi dobila na težini.

Danas živi normalnim životom zahvaljujući reality showu koji joj je pomogao kreirati život nakon izlaska jer je za nju bilo teško pronaći posao i uspostaviti kontakte s ljudima upravo zato što je odrasla u institucijama. (Agencija VLM)