Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Serija koja je osvojila srca gledatelja donosi nove obrate


Novi nastavci Larinog izbora donose velika uzbuđenja. Nakon što sazna da su se Nikša (Stefan Kapičić) i Jaša (Ivan Herceg) potukli, Lara (Doris Pinčić) odluči posjetiti bivšeg supruga.

Vezani članci Slika nije dostupna Ivan je razlog prekida njihove osmogodišnje veze? Slika nije dostupna Družite se s najpopularnijim parom Larinog izbora!

Jakov će zahtjevati od nje da napokon prizna svoje osjećaje, a nakon njezinog odbijanja, on će je oteti na vožnju čamcem.

Nikša, zaslijepljen bijesom, odluči Dinku (Filip Juričić) priopćiti da mu je polubrat živ. Udaljen od obale Jaša će nastojati uvjeriti Laru da mu se vrati, no njihov poljubac prekinut će upravo Nikša.

Dinko će najaviti press konferenciju uslijed koje će mu u ured upasti Jaša te obznaniti svima kako je živ i zdrav. Razotkrivanjem će Jakov ugroziti vlastitu slobodu, s obzirom da je i dalje osumnjičen za krijumčarenje droge.

75.ep. - srijeda 25. siječnja

Očajna Lara je prisiljena lagati da joj Jakov više ništa ne znači te je on shrvan. Lara odlazi s Nikšom te se njih dvoje napokon pomiruju. Jakov, očajan zbog Larinog odbijanja, pruža Leili utočište na jednu noć. U potrazi za dokazima o Leilinoj trudnoći, Nela odlazi kod njene doktorice. Neline sumnje nisu potvrđene, ali doktoričin odgovor ostavlja mjesta interpretaciji. Mija i Vuksan uživaju u zajedničkom društvu iako je Vuksanu sve teže skrivati činjenicu da odlazi. Vjera je sretna u Filipovom društvu. Istodobno, Alen obećava Karmen da će se riješiti Vjere. Kada Alen dolazi u samostan, Vjera je izvan sebe jer je Bartul nestao, a Alen zabrinut za duševno zdravlje svoje žene.

Propuštene epizode Larinog izbora možete pogledati na portalu OYO.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju