Svoju žensku stranu ljepotica nemirna duha otkrila je kao navijačica u srednjoj školi, a već sa šest godina, zahvaljujući tamnoj kosi i plavim očima, postala je traženi dječji model.


Glumica Jessica Szohr bila je zaštitno lice mnogih reklamnih kampanja.
Uloga bistre i po prirodi dobrodušne, ali kad je ugrožena opasne Vanesse 27-godišnjoj američkoj glumici donijela je svjetsku slavu, a njezina egzotična ljepota nikoga nije ostavila ravnodušnim.

>> Jedna od najpopularnijih serija prestaje sa snimanjem?!

Vezani članci Jessica Jessica uz novi singl ''Ne trebaš mi ti'' objavila i svoj album prvijenac "Dobar je osjećaj" Jessica Mlada domaća pjevačica nastavlja niz energičnih i zarazno optimističnih pjesama novim singlom "Gadna navika"

Zanimljivo, prije nego li se proslavila, s prijateljicom je pokrenula tvrtku za čišćenje, a klijenti su im bili njihovi profesori. Jessicina majka smatrala je da njezina kći ima puno potencijala da bi bila čistačica te ju je sa 17 godina odvela u Los Angeles s namjerom da njezina mezimica postane glumačka zvijezda.

Nakon toga, Jessica je dobivala manje uloge, sve do Gossip Girl serije. Na snimanju je upoznala i svog dečka, Eda Westwicka, koji tumači Chucka. Nakon što su se upoznali, godinu dana bili su prijatelji, no onda su shvatili da su se zaljubili. Njihova ljubavna sreća trajala je godinu i pol, a zatim su se razišli. Razdvojeni su izdržali tek četiri mjeseca pa su tijekom snimanja četvrte sezone 2010. obnovili vezu koja traje i danas.
'Čudno je kad shvatiš da imaš osjećaje prema nekome koga si do tog trenutka prvog zvao kad prekineš s dečkom', izjavila je Szohr.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.