Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

22-godišnja Triljanka je u intervjuu za In magazin otkrila 'da je strašno pogađa trenutna situacija u državi pa se odlučila pokrenuti, učlanivši se u Hrvatsku čistu stranku prava'. 'Bog i Hrvati', Katarina ponosno ističe.


Bivša Miss Hrvatske, Katarina Banić uplovila je u političke vode! Nakon što su se na hrvatskoj političkoj sceni okušali poduzetnici, sportaši i pjevači na red je došla i jedna misica.

Vezani članci Petar Škorić (Foto: Dnevnik.hr) Čak tri sjednice Gradskog vijeća u jednom danu: "Na trenutak sam izašao javit se na mobitel vanka..." Kim Kardashian i Donald Trump (Foto: Getty Images) Zaokret u karijeri Kim Kardashian? Reality zvijezda u Bijeloj kući bok uz bok Donaldu Trumpu

'Svi kukaju nešto da je neka situacija loša u državi, a zapravo se nitko ne miče s mjesta. Onda sam se ja uoči ovih parlamentarnih izbora odlučila učlanit u jednu stranku da vidim kako to sve funkcionira. Ja znam da ja tu ne mogu nešto previše pomoć ni napravit, ali sigurno ne bih napravila veću štetu nego što je trenutno učinjena', kaže ambiciozna Miss Hrvatske 2010. Katarina Banić.

Prošlogodišnja Miss Hrvatske nam je pojasnila zašto je baš izabrala HČSP. 'Ja sam tako odgojena u takvoj obitelji, jača desnica. Bog i Hrvati', ponosno kaže Katarina.

Atraktivna Triljanka je svjesna da će njezin politički angažman naići na brojne kritike i predrasude. 'Mene ti to nekako uzdiže jer ja kad vidim da ljudi o meni loše komentiraju, onda ja znam kako njih boli moj život, što sam stalno u medijima tako da ti je to meni super. Samo neka komentiraju, meni odmah bolje', odgovara misica svim kritičarima.