Princ Harry se trenutačno nalazi na Jamajci u službenom posjetu, tijekom kojeg je imao priliku utrkivati se s najbržim čovjekom u povijesti.


Tako su princ Harry i najbrži čovjek na planeti, Usain Bolt u Kingstonu priredili utrku u kojoj je suprotno očekivanjima pobijedio 27-godišnji princ. No ipak je pobjeda došla uz 'malu' pomoć Usaina Bolta, koji je kao pravi džentlmen pustio princu Harryju da pobijedi, te su obojica tijekom i nakon utrke izvrsno zabavljali.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry Meghan i Harry prvi put u javnosti nakon više od godinu dana, za to su imali poseban povod, a o fotkama već svi pričaju Princ Philip i princ Charles Poznato je kada će se saznati detalji oporuke princa Philipa: ''Održat će se privatni proces gdje će odlučiti hoće li se otpečatiti''

Nakon što je princ Harry 'pobijedio' Bolta, obojica su pozirali okupljenim fotoreporterima u čuvenoj pozi koju najbrži čovjek na planeti koristi svaki put kada dobije utrku. Ugodno druženje i zadirkivanje između princa i Bolta je nastavljeno i nakon utrke.

>> Princ Harry se pripit 'bacio' na plesni podij!

'Da, varao je. Znao je da me ne može pobijediti no nije se htio vratiti u London kao gubitnik, a kada sam mu nakon utrke rekao da moramo prvom prilikom održati revanš, samo mi je rekao, 'Oprosti, ali ne znam hoću li naći vremena'', našalio se Bolt nakon utrke s 'neočekivanim' ishodom.