Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Junakinja hit serije 'Slatke male lažljivice' Troian Bellisario koja tumači Spencer dolazi iz poznate producentske i glumačke obitelji.


Troian Bellisario je kćer producenta i scenarista Donalda Bellisarija (Navy CIS, JAG, Quantum Leap), a polubrat joj je Sean Murry, jedan od glavnih glumaca Navy CIS-a. Također polubrat joj je i Chad W. Murry koji je producirao nekoliko epizoda serija 'CSI:Los Angeles'.

Njezina majka je glumica i producentica Deborah Pratt. Lijepa Troian je trenutno u vezi s gostujućim glumcem u seriji 'Slatke male lažljivice' Patrickom J. Adamsom. Patrik je kanadski glumac koji je utjelovio lik Artija, prijatelja zgodnog profesora Ezre koji je u seriji u tajnoj vezi sa svojom učenicom Arijom (LUCY HALE).

Prelijepa Troian je rođena 1985. godine u Los Angelesu, a upravo uloga Spencer Hastings donijela joj je veliku slavu. Glumica je diplomirala na Sveučilištu Južne Kalifornije, a 2011. godine je za ulogu Spencer osvojila nagradu 'Young Hollywood'.

Zanimljivo je kako je Bellisario prvu filmsku ulogu odradila već u trećoj godini životu i to u trileru 'Last Rites' u kojem je glumila njezina majka, polubrat Michael, a režiju potpisuje njezin otac Donald.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju