Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Viktorija Novosel mlada i talentirana kantautorica, prošlogodišnja pobjednica Supertalenta Nove TV izdaje svoj prvi album 'Kroz šumu'!


Na svom prvom albumu Viktorija Novosel nam je priredila osam poznatih pjesama koje će vaš oduševiti na prvo slušanje! Kao posebno iznenađenje, na albumu nalazi se jedna nova autorska pjesma Darka Rundeka i jedna viktorijina autorska izvedba.

Vezani članci Slika nije dostupna Viktorija Novosel objavljuje prvi singl 'Paloma Negra' Slika nije dostupna Viktoriji Novosel karijera Supertalenta - počela!

Svojim izvedbama pjesama 'Paloma Negra' i 'Gdje Dunav ljubi nebo' rasplakala je i žiri i publiku Supertalenta, a očarala ih je ne samo vrhunskom izvedbom već svojom energijom i zaraznim, srdačnim smijehom. Viktorija je u suradnji s producentima Edijem Cukarićem i Nenadom Sinkauzom odlučila na album uključiti neke stare, gotovo zaboravljene pjesme i dati im potpuno novu dimenziju i život.

Na albumu se uz pjesme 'Astronaut', 'Kad Dunav ljubi nebo', 'Odvedi me', 'U plavu zoru', 'Odakle ti, Bože, ovi drumovi', nalaze i prekrasne sevdalinke 'Žute dunje', 'Kafu mi draga ispeci', 'Što te nema', kojima je Viktorija specifičnom izvedbom i obradom udahnula novi život.

Uz njih, kao ugodno iznenađenje, na albumu će se naći i potpuno nova autorska pjesma Darka Rundeka 'Budi', na kojoj su Darko i Viktorija ostvarili duet te Viktorijina autorska pjesma 'Kroz šumu'.

Uz producenta Edija Cukerića i gitarista Nenada Sinkauza Viktoriji su oko snimanja albuma pomogli i klavijaturist Leon Brenko, tonac Ivo Lorencin te drugi glazbenici, ovisno o potrebama pojedinih obrada. Nenad Sinkauz je najzaslužniji za aranžmane.