Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dečki iz Njemačke pod nazivom 'Mash up Germany' na YouTube stavili su čak 29 pop hitova koji su obilježili 2011. godinu te ih objedinili u jedan miks naziva 'Top of the Pops 2011'. Pogledajte kako to zvuči!


Prošla godina bila je zaista plodna što se tiče pop hitova. Glazbenici koji su je obilježili definitivno su bili Adele, Britney Spears, Rihanna, David Guetta, Jennifer Lopez i mnogi drugi. Njemački dj-i odlučili su ih sve staviti u jednu pjesmu koja je pravo malo pop putovanje kroz 2011. godinu.

Vezani članci Slika nije dostupna Icona Pop: Još ne znate tko je totalni top?! Slika nije dostupna Od Božića u Salzburgu, preko Remetinca, do Božića u vili u Kozarčevoj

'2011. godina donijela nam je revoluciju, katastrofe i financijsku krizu diljem svijeta, ali i plitku komercijalnu glazbu. Većina ljudi je više nego ikad gladna ovakvih laganih melodija i glazbe koja zvuči slično, pa ajmo vidjeti što možemo učiniti po tom pitanju. Baš kao i prošle godine, izabrao sam 29 najuspješnijih pjesama od ove godine i stavio ih u jednu. Miks sam nazvao 'Top of the Pops 2011 (What the F***). To je putovanje kroz 2011. godinu i pokazati će vam koliko je slična bila glazba koja je napravljena tokom ove godine', napisao je na svojoj službenoj stranici.

Kako vam se sviđa ovaj miks?