Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Shakira je definitivno rođena da bi bila zvijezda.


Kako je kolumbijska pop zvijezda Shakira izgledala i zvučala s 13 godina imate priliku pogledati u videu koji je nedavno ugledao svjetlo dana.

Vezani članci Shakira Kratka lepršava suknjica vatrene Kolumbijke pala je u drugi plan zbog drastične promjene izgleda koju je pokazala Shakira i Gerard Pique Zajedno su gotovo deset godina, a ona je jednako toliko starija od njega, no pred oltar ne želi

Shakira je tako kao 13-godišnjakinja imala svoju prirodnu crnu kosu, a na lice je nanijela make-up (u stilu 80-ih godina). U izvođenje pjesme zaista se unijela pa nije rijetkost vidjeti dramatične izraze lica koje je prilagođavala izvedbi.

Pjevala je pjesmu Magic, s njezinog prvog albuma Magia. Pjesmu je izvela na španjolskom jeziku na kojem je također pozvala sve da poslušaju njezin album, objavljen 1991. godine, na kojem je bilo 9 pjesama.

Ovaj prvijenac je prodan u samo 1200 primjeraka te se smatra njezinim promo albumom - nije čak ni dio njezine službene diskografije.

Shakira je više sreće imala 1996. godine kad je objavljen album Pies Descalzos, prodan u 5 milijuna kopija diljem svijeta.

Ovaj album se smatra njezinim prvim albumom. Od njezinih sedam objavljenih albuma najbolju prodaju je zabilježio treći - Laundry Service.