Ovog tjedna obožavatelji serije 'Larin izbor' imat će prilike pogledati kako su u prošlosti izgledali njihovi omiljeni likovi Lara, Jaša, Tonči, Blanka i Dinko.


Naime nakon što Lara (Doris Pinčić) i Jaša (Ivan Herceg) otputuju na Korčulu prisjetit će se dana koji se dogodio prije punih dvanaest godina. Jakov će se prisjetiti da je u svom zadnjem posjetu Korčuli upoznao zanimljivu djevojčicu.

Vezani članci Slika nije dostupna U Nelin život vraća se njezin otac, bivši alkoholičar i zlostavljač Slika nije dostupna Napokon smo i to dočekali u Larinom izboru!

Kroz razgovor Lara i Jaša će otkriti pravu istinu o tom posebnom danu koji se dogodio na prekrasnom dalmatinskom otoku. Gledatelji će kroz scene povratka u prošlost moći vidjeti kako su Jaša i Lara izgledali kao djeca.

>> 'Neka se gledatelji spreme na jedan potpuno novi obrat!'

Također zbog nove situacije u odnosu između Blanke i Tončija profesorica klavira će se prisjetiti kako je izgledao Tončijev odlazak iz njenog i Dinkovog života.

Ovog tjedna gledatelji će otkriti i kako je kao dijete izgledao trenutno najzločestiji hrvatski negativac, kojeg je sjajno utjelovio Filip Juričić.