Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Aktualna hrvatska Miss Universe Natalija Prica uskoro će krunu najljepše predati svojoj nasljednici, a na osnovu svog iskustva je dosta pomogla ovogodišnjim kandidatkinjama.


Dok se dvadeset novih djevojaka priprema kako bi na nacionalnom izboru zabljesnule i okrunile se titulom najljepše, Natalija Prica prisjeća se svojih prošlogodišnjih priprema.

Vezani članci Ivana Mišura, Natalija Prica, Ivana Delač i Marijana Kužina Goran Vlaović oženio je bivšu misicu s kojom ima dijete, Natalija Prica bila je među poznatim gostima Slika nije dostupna 20 domaćih ljepotica u borbi za titulu najljepše!

'Sve ono na što nas je direkcija upozoravala da traže da bude Miss i sve ono što je zadaća buduće Miss sam nastojala ispuniti, znači vježbanje, raditi na sebi, raditi poze, hod i tako dalje', kazala nam je Miss Universe Hrvatske 2011., Natalija Prica.

Uz lijepo lice i vitko tijelo, priznaje Natalija i disciplina tijekom priprema zasigurno joj je pomogla u osvajanju titule. Točno zna, kaže, kako se osjećaju ovogodišnje kandidatkinje. Svojim iskustvom im pomaže savladati početnu tremu.

>> 20 domaćih ljepotica u borbi za titulu najljepše!

'Jako je draga i puno nam govori o svojim iskustvima, kako ose držati pred kamerama, kako pozirati, tako da je super', rekla nam je kandidatkinja izbora Kristina Vidaković.

Natalija je u Brazilu na svjetskom izboru provela gotovo mjesec dana. Zadovoljna je, kaže jer je dala sve od sebe, no nedovoljno da bude između 16 najljepših djevojaka svijeta. U pokrenu je bila i tijekom godine mandata. S krunom Missice proputovala je svijet, a u Cannesu je dobila i nagradu za promociju Hrvatske u svijetu.

Nakon što preda krunu, ostaju joj uspomene. Uživala je u svakom trenutku, a isto savjetuje i svojoj nasljednici. Vjerujemo kako će ju buduća Miss Universe poslušati jer i pred njom je, kako Natalija kaže- godina iz snova.