Da bi se utvrdilo da li je Patrick Schwarzenegger uistinu sin svog super poznatog tate nije potreban DNA test, već je samo dovoljno – pogledati njegove slike!


Patrick Schwarzenegger je sa svojom mamom Marijom Shriver snimljen u nedjelju u Los Angelesu dok su išli na utakmicu L.A. Lakersa u Staples centar, a fotografije su pokazale da 19-godišnji sin Arnolda Schwarzeneggera upravo nevjerojatno liči na svog tatu.

>> Sin Arnolda Schwarzeneggera se ozlijedio na skijanju

Vezani članci Slika nije dostupna Arnie priznao aferu i potpuno razbjesnio bivšu suprugu! Slika nije dostupna Mariji Shriver nude milijune za knjigu o njezinom životu!

Kada pogledate Patrickove slike sigurno ćete pomisliti da bi se utvrdilo tko je njegov otac definitivno nije potrebna DNA analiza već je dovoljno pogledati njegove slike i usporediti ih s onima Arnolda Schwarzeneggera iz mladih dana, jer tata i sin nalikuju kao jaje jajetu.

Marija i Arnie su bili u braku 25 godina te imaju četvero djece, 23-godišnju Katherine, 21-godišnju Christinu, 19-godišnjeg Patricka i 15-godišnjeg Christophera. Shriver i Schwarzenegger su se rastali prošle godine nakon što je Los Angeles Times otkrio da je Arnie imao izvanbračno dijete s njihovom dugogodišnjom kućnom pomoćnicom, nakon čega je izbio veliki skandal.

>> Schwarzenegger i dalje uzdržava ljubavnicu i sina