Da bi se utvrdilo da li je Patrick Schwarzenegger uistinu sin svog super poznatog tate nije potreban DNA test, već je samo dovoljno – pogledati njegove slike!


Patrick Schwarzenegger je sa svojom mamom Marijom Shriver snimljen u nedjelju u Los Angelesu dok su išli na utakmicu L.A. Lakersa u Staples centar, a fotografije su pokazale da 19-godišnji sin Arnolda Schwarzeneggera upravo nevjerojatno liči na svog tatu.

>> Sin Arnolda Schwarzeneggera se ozlijedio na skijanju

Vezani članci Slika nije dostupna Bono Vox tješi suprugu Arnolda Schwarzeneggera Slika nije dostupna Maria Shriver bi razvodom mogla dobiti dvjesto milijuna dolara!

Kada pogledate Patrickove slike sigurno ćete pomisliti da bi se utvrdilo tko je njegov otac definitivno nije potrebna DNA analiza već je dovoljno pogledati njegove slike i usporediti ih s onima Arnolda Schwarzeneggera iz mladih dana, jer tata i sin nalikuju kao jaje jajetu.

Marija i Arnie su bili u braku 25 godina te imaju četvero djece, 23-godišnju Katherine, 21-godišnju Christinu, 19-godišnjeg Patricka i 15-godišnjeg Christophera. Shriver i Schwarzenegger su se rastali prošle godine nakon što je Los Angeles Times otkrio da je Arnie imao izvanbračno dijete s njihovom dugogodišnjom kućnom pomoćnicom, nakon čega je izbio veliki skandal.

>> Schwarzenegger i dalje uzdržava ljubavnicu i sina