Naša zlatna bacačica diska, Sandra Perković (22), pobjedu u Londonu posvetila je majci za koju kaže da joj je najveća inspiracija i životni uzor, a oca ne spominje već godinama.


Naime, njen otac Damir (48) je nju i njezinu majku Vesnu (47) ostavio kad je Sandri bilo samo pet godina i ona od tada ne želi ni čuti za njega. Premda žive u istom kvartu, zagrebačkoj Dubravi, na udaljenosti od samo tri kilometra, nisu se vidjeli već punih 17 godina, piše magazin Gloria.

Vezani članci Slika nije dostupna Blanka o 'Hanžeku': Iznenadila sam samu sebe Slika nije dostupna 'Zlatna' Sandra: Išla sam na sve ili ništa

Damir ne samo da za kćerku ne pita, već joj se nije javio čak ni u najtežim trenucima, primjerice kada se u bolnici borila sa sepsom. Njegovi kolege s posla tvrde da bi se, kad god bi mu čestitali na Sandrinim sportskim uspjesima, jednostavno oglušio.

>> Sandra Perković stigla u Dubravu: 'Pokazali smo tko smo i što smo'!

Iako Damirova sadašnja žena, s kojom ima dvije kćeri koje nikad nisu imale prilike upoznati svoju uspješnu polusestru, tvrdi da su gledali Olimpisjke igre i svi zajedno zdušno navijali za Sandru, nekako je u to teško povjerovati kad je poznata činjenica da je otac već 17 godina nije nazvao da joj čestita rođendan.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.