Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Ma nema Švajcarska ni Australija, ono što imamo draga ti i ja, to srce Balkansko i more Jadransko...'


Ovo su stihovi iz crnogorskog hita 'Moje leto' kojeg izvode IN VIVO ft. Boyant. Iako kod nas relativno nepoznata, ova pjesma će zasigurno postati nezaobilazna ljetna melodija svih klubova na Balkanu, pa tako i onih u Hrvatskoj.

Vezani članci Patrijarh srpski Porfirije u Crnoj Gori Porfirije napustio Crnu Goru pa objavio: "Rastajem se, ali ne zadugo" Prosvjedi u Crnoj Gori - 12 Nadrealne fotografije ''ratnog stanja'' u Cetinju: Suzavci, šok bombe i gas maske

U nekoliko dana koliko je na YouTubeu, prikupila je preko milijun pregleda!

Osim zaraznog ritma, pjesma ima i odlične riječi te mudro osmišljen spot. Naime, u video priči za ovu stvar prikazana je Crna Gora kao mjesto koje pruža nevjerojatnu zabavu; luksuzno odredište bogatih i slavnih koji upravo tamo dolaze po ono što mogu naći rijetko gdje u svijetu - odličan provod i mir s druge strane. I upravo ta 'priča' iz spota je itekako istinita. Jer Crna Gora je zaista prepoznata kao takva destinacija.

>> Na Jadranu niknulo novo odredište svjetskih milijardera

Najluksuznija marina na Jadranu, u koju je samo dosad uloženo 150 milijuna eura, a planira se minimalno još toliko, nalazi se upravo u Crnoj Gori, a zove se Porto Montenegro. Postala je opaka konkurencija marinama poput one u St. Tropezu i Monte Carlu budući da su najpoznatiji svjetski milijarderi kao svoje novo odredište odabrali upravo nju.

Ovo je samo jedan od primjera odlične promocije Crne Gore u svijetu. Njihova turistička zajednica zasigurno trlja ruke od zadovoljstva. Njihovi izvođači promoviraju ljepote svoje zemlje kad god to mogu. No, kakva je situacija kod nas... Pogledajte ovaj spot i uživajte u odličnom hitu koji vas jednostavno vuče da posjetite Crnu Goru!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.