Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ona je uspješna manekenka s adresom u Londonu te kćerka jednog od najbogatijih Srba, Milije Babovića.


U Srbiji je proglašena njihovom Paris Hilton, no ona se s tim ne slaže jer kako kaže, ne troši toliko novca na provode i nepotrebne stvari.

Čitatelji srpskog '24 sata' odabrali su Manju za titulu srpske Paris Hilton, a u konkurenciji su bile i druge bogate nasljednice poput Dajane Kostić i Ane Vučelić.

Vezani članci Paris Hilton (Foto: Instagram) Preminuo milijarder i djed slavne starlete koju je vijest potpuno slomila: ''Htjela sam da bude ponosan'' Paris Hilton (Foto: Profimedia) Prisjetila se bliskih druženja s preminulim pjevačem koji bi slavio 61. rođendan: "On je moja obitelj"

'Moram reći da nisam pretjerano oduševljena titulom srpske Paris Hilton s obzirom na to da se radi o djevojci koja kroz cijeli život ide na osnovu prezimena, što meni svakako nije svojstveno. Sigurno je da ne trošim basnoslovne sume novca za provode i druge stvari, kao što to radi Paris Hilton', izjavila je manekenka za srpski '24 sata'

Manja Babović živi u Londonu gdje studira i radi za prestižne modne brendove. Model je agencije 'Women'. Što se tiče ljubavi, kaže da je zaljubljena, no nije u vezi. Od ostalih vršnjakinja izdvaja je to što ima uspješnu manekensku karijeru i činjenica da je kćer jednog od najbogatijih Srba. Ipak, ona nije razmažena bogatašica.

'Potpuno mi je strano da trošim novac na raskalašene provode i nepotrebne stvari jer i sama zarađujem i znam da novac ne pada s neba da bi se trošio na način na koji ga troši Paris Hilton' kaže manekenka.