Izbor za Mistera svijeta više se ne održava svake godine, stoga se među prošlogodišnjim i aktualnim Misterom vodi prava borba.


Za ovogodišnji izbor najljepšeg muškarca svijeta, predstavnika Hrvatske birati ćemo između prošlogodišnjeg - Radovana Stošića, aktualnog Vanje Grgeca i onog koji će tek biti izabran u lipnju.

Vezani članci Pedofil, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 2 U Poreču priveden 83-godišnji Nijemac, snimao je djecu bez odjeće u kampu Alexander Ryden Neustrašivi snimatelj skija brzinom od 90 km/h dok snima skijaše, a sad je konačno provirio iza kulisa

Vanja Grgec odlučan je u namjeri da pobjedi stoga je u suradnji s modnom agencijom CAPP organizirao svoje prvo pravo modno snimanje.

Tema ovog snimanja bila je 'Mračni SuperHeroj Ulica'. Na fotografijama Vanja je pokušao povezati sportski način života s elementima mode. 'Zašto 'Mračni SuperHeroj'? Zato što kao i svaki heroj ja isto tako nailazim na puno prepreka, negativnosti, kriticizma, ali me za razliku od drugih to samo još više motivira da se potrudim i radim', rekao je Vanja.

Ovim snimanjem Vanja se želio predstaviti široj javnosti, ali i ostvariti svoj san-otići na svjetski izbor. 'Vidjet ćemo kako će se odigrati situacija, ali poprilično sam samouvjeren da ću ja ići. Ja kao sportaš, netko tko je kompetitivan, ne idem se natjecati  nego pobijediti', zaključio  je Vanja.