Glumica Lindsay Lohan je napokon završila s odsluživanjem uvjetne kazne, te na sudu nije mogla suspregnuti suze radosnice.


25-godišnju Lindsay Lohan jednostavno nije mogla suspregnuti suze radosnice kada je sutkinja Stephanie Sautner pročitala da je mlada glumica završila s odsluženjem uvjetne kazne, te da je napokon slobodna. Lindsay je zahvalila sutkinji zahvalila za strpljenje i ispustila uzdah olakšanja, a po završetku saslušanja je bila tako sretna kako je nismo vidjeli već godinama.

Vezani članci Slika nije dostupna Zakasnila s prvotravanjskom šalom? 'Službeno je, trudna sam!' Slika nije dostupna Ovo su prvi kadrovi filma za kojeg je dobila 'masni' honorar - od 100 dolara!

Sutkinja je prošle godine Lindsay naložila niz ograničenja unutar probnog roka, uključujući obvezno 'čišćenje' od svih opijata i savjetovanje, a Lohan je sve navedeno ispunila do roka ovog četvrtka. 'Samo Vam želim zahvaliti što ste bili korektni. To mi je zaista otvorilo mnoga vrata', izjavila je glumica na sudu.

>> Mlada glumica porno zvijezdi plaćala seksualne usluge

Na kraju saslušanja sutkinja Sautner je kazala Lindsay da joj ne namjerava održati predavanje, ali da mora biti svjesna da je pod neformalnom uvjetnom kaznom do svibnja 2014. godine zbog krađe ogrlice prošle godine.