Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jagoda Kumrić, hrvatskoj i široj publici poznata kao Nikol Zlatar, nakon filma 'Larin izbor: Izgubljeni princ' ovih dana snima svoj drugi filmski naslov u karijeri.


Riječ je o 'Soba so pijano' (Soba s glasovirom) makedonskog redatelja Igora Ivanova u produkciji Skopje Film Studija. U omnibus filmu čiji scenarij potpisuje Zanina Ninčevska Jagoda glumi Gogu, mladu djevojku koja tijekom cijelog filma doživljava karakternu i emocionalnu preobrazbu.

>> 'Svoju intimu nikad ne bih snimala!'

Vezani članci Slika nije dostupna Jakov odlazi - Ana je razočarana što je ostavlja! Slika nije dostupna Djevojka mu je ljubomorna na intimne scene koje snima u seriji!

'Nakon uspješnog castinga na koji sam pozvana, počeli smo surađivati intenzivno na filmu. Presudan je bio scenarij koji mi se jako svidio, o redatelju Ivanovu čula sam samo pozitivne kritike i poželjela sam biti dio tako kvalitetnog projekta', izjavila je Jagoda koja je trenutno na setu u Skopju.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.