Zasigurno jedna od stvari koja nikada ne izlazi iz mode je svima omiljeno godišnje doba – ljeto.


I upravo kada Vam netko u istoj rečenici spomene ljeto i modu vaša asocijacija uvijek je nezaobilazna ljetna destinacija Saint Tropez. To mondeno mjesto sinonim je za jedinstveni modni doživljaj u kojem caruju raskoš i bogatstvo za kojeg vrijedi modni autoritet više je uvijek više.

>> Ista Severina... a nije ona!

Vezani članci Slika nije dostupna Otkrila tri najljepša dana u životu Slika nije dostupna Zvijezde 'Larinog izbora' odlučile promijeniti izgled

Upravo u toj ljetnoj destinaciji mlada dizajnerica Anamarija Asanović pronašla je inspiraciju za svoju novu proljeće/ljeto 2012. kolekciju naziva Welcome To Saint Tropez. Svaka kampanja dizajnerice Anamarija Asanović uvijek izazove veliku pažnju javnosti. Izuzetak nije ni ova kada se u glavnoj ulozi 'it djevojke' iz Saint Tropeza našla mlada glumica i zvijezda Larinog izbora Ornela Vištica.

Pomalo drska i bezobrazna, a opet jednostavna i romantična Anamarija postigla je pravi ženski balans. Morski šik i slobodni duh Sanit Tropeza postignute je dojmom lepršavosti i bogatom i raskošnom upotrebom materijala žoržet. Materijali s printovima, aplikacijama i našivenim dodacima čine kolekciju pravom modnom bajkom koju bi svaka žena zasigurno poželjela u svome ormaru.