Nedavno smo vam pisali o novoj mladoj pjevačici i njezinoj pjesmi 'Odnijela te votka', a izgleda kako se nekome spot i nije svidio pa je prijavljen Youtube sigurnosnoj službi.


Iako se Kristina još nije službeno predstavila publici, njezina pjesma 'Odnijela te votka' već je hit! Spot ima skoro 50 tisuća pogleda na Youtubeu, što je doista impresivna brojka za jednu potpuno anonimnu djevojku o kojoj se i ne zna previše osim što planira poharati glazbenu scenu.

Vezani članci Slika nije dostupna Kristina ima novi spot: 'Prvi dan života' Slika nije dostupna Ovo će ljeto svi pjevati ‘Odnijela te votka!’

Kontaktirali smo jednog od dva njezina producenta, Fayu Buljubašića, koji nam je priznao kako je ostao prilično zatečen nakon što je čuo da je spot na Youtubeu označen kao neprikladan za mlađe od 18 godina. Naglašava kako je cilj bio 'napraviti pravu ljetnu pjesmu, a čudno je što ga neki doživljavaju drugačije'. 'Spot je prekulturan i nema nikakvih krivih pokreta. Samo prikazujemo da su žene lijepe. Teško je kod nas uspjeti, a brojka od skoro 50 tisuća pogleda na Youtubeu očito je nekome smetala', kaže nam Fayo.

>> Ovo će ljeto svi pjevati ‘Odnijela te votka!’

Producent ima samo riječi hvale za mladu pjevačicu koja je odrastala u Australiji. Kaže kako je iznimno talentirana i profesionalna, a na njezinoj karijeri radi tim od 20 ljudi. 'Radimo na novom načinu i želimo da prvo upoznate pjesmu, koja se već vrti u klubovima na Jadranu, a zatim da upoznate i samu Kristinu. Bit će opako', najavljuje Fayo.

Što vi mislite o novitetu na našoj glazbenoj sceni?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.