Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Matthew Lewis počeo je glumiti u filmovima u Harryju Potteru prije deset godina i najpoznatiji je po ulozi nespretnog, neuglednog ali hrabrog Nevillea Longbottoma.


Sad kad je navršio 22 godine, glumac Matthew Lewis potpuno je odrastao i osvaja srca obožavateljica. Kako su svi glumci u Harry Potteru i odrasli pred kamerama, njegovu transformaciju bila je najočitija. Matthew je u filmovima morao nositi lažne zube, cipele dva broja prevelike te proteze iza ušiju kako bi izgledale klempavo da bi bio što vjerodostojniji liku Newillea.

Vezani članci Ana Milanović Snimkama iz ljekarne zapalila regiju: Bori se protiv glavobolje dekolteom i cajkama Slika nije dostupna Na toples fotografijama ipak nije Emma Wastson

Kad se pojavio na premijeri poslijednjeg nastavka Harry Potterra, Matthewa su pratile vrišteće obožavateljice, potezale ga za rukav i tražile autograme, slike i poljupce! No Matt je prilično sramežljiv, a u nedavnom intervjuu rekao je da misli da su 'cure strašnije od Voldemorta'. Zato cure krenite u osvajanje, no samo polako i nježno.