Mladi Mister odmah je okusio negativnu stranu slave jer se nasao u sredistu skandala. Naime, mediji su otkrili da će za pola godine postati otac.


Samo je 10 dana prošlo otkako je 19-godišnji Antonio Šincek iz Samobora postao Mister Hrvatske i samim time javna osoba. 

>> Izabrani najljepši Hrvat i Hrvatica!

Vezani članci Emma Corrin Dobila Zlatni globus za ulogu u hit-seriji, pa se zahvalila pokojnoj princezi koju je vjerno utjelovila Slika nije dostupna Izabrani najljepši Hrvat i Hrvatica!

'Htio sam taj dio ostaviti za svoju privatnost, presretni smo oboje ali od toga su napravili nekakav skandal' rekao je Antonio.

Novoizabrani Mister ne zna odakle je procurila informacija koju su on i njegova djevojka Patricia htjeli zadržati za sebe, jer on nikakvu izjavu medijima nije dao.

'70 posto teksta bi demantirao, rekli su da ne znamo spol, a dečko je, nikakvo vjenčanje nije u planu, nas dvoje ćemo živjeti zajedno ali ne planiramo se vjenćati' objasnio je.

Najveća neistina u cijeloj priči je da će mu se oduzeti titula Mistera Hrvatske. Iz direkcije oštro demantiraju tu tvrdnju.

Antonio će ostati mister bez obzira na to što će postati otac u cijelom svom mandatu.

Pitanje koje se nameće je zašto su tu informaciju zatajili. Iz direkcije nam objašnjavaju da su na to imali pravo jer za Mistera i Miss ne vrijede ista pravila i samim tim, Antoniju i njegovoj djevojci ostavili su na izbor hoće li svoju privatnost podijeliti s javnosti.

'Ono što znam da za Miss vrijede pravila da ne smije biti majka, u braku i rastavljena, a za mistera očito važe druga pravila' rekao je Antonio.

Naš Mister sretno je zaljubljen već pune 3 godine. Svoju djevojku želi na svaki način zaštititi od medijske halabuke. Zahvalan je direkciji koja je na njegovoj strani. Unatoč svemu, nije zažalio što je ponio laskavu titulu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.