Nakon 'golišavog skandala' princ Harry se vratio kući, gdje su ga dočekali princ Charles i kraljica Elizabeta II.


Nakon što su fotografije Harryjevog provoda obišle svijet, te stigle i do kraljevske obitelji, 'kraljica Elizabeta II. je poludjela, dok je Harryjev otac princ Charles britanskim medijima zaprijetio tužbama ako objave fotografije', piše DailyMail.

>> Kraljevske manire u ovom slučaju padaju u drugi plan!

Vezani članci Slika nije dostupna SKANDAL POTRESA kraljevski dvor Slika nije dostupna Manjka mu manira: Princ ne zna koristiti vilicu i nož!

'Charlesovi odvjetnici prijetili su tužbama svim medijima u Velikoj Britaniji. Inzistiraju na tome da bi objavljivanje fotografija bilo zadiranje u prinčevu privatnost jer su snimljene u njegovom apartmanu, ne na javnoj površini pa je stoga logično da se opustio i mislio kako može raditi što želi', piše britanski Daily Mail.

>> Ovog puta je zaista pretjerao!

Iako je Harry digao na noge cijelu kraljevsku obitelj, sam princ ne žali zbog svojih postupaka.
'Nije da žali zbog toga što je učinio niti ga je sram. Ipak, osjeća se malo tupavo', rekao je prinčev prijatelj.

'Ovo je prvi put u povijesti Britanije da je član kraljevske obitelji napravio nešto tako sramotno. Dio krivnje svakako snose i njegovi tjelohranitelji koji su zakazali u obavljanu svoje dužnosti. Zaista loše', za DailyMail sagledao je cijelu situaciju laburist Stephen Pound.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.