Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Incidentima sklon pjevač Chris Brown ponovno se našao u središtu skandala.


Naime, 24-godišnja Christal Spann optužila je mladog glazbenika da joj je ukrao iPhone s kojim ga je fotografirala.
Incident se zbio u ranim jutarnjim satima 19. veljače ispred noćnog kluba Cameo u Miamiju.

>> Je li ovo najgori ulet koji ste čuli?

Vezani članci Adele Otkriveno koga Adele ljubi? Stigao u njezin dom u kasne noćne sate, pokušao se sakriti, ali nije uspio Slika nije dostupna Obožavateljica mu vratila Rolex vrijedan 22.000 dolara: Pogodite čime ju je nagradio!

Christal je pratila Chrisa i repera Tyga koji su izlazili iz kluba i slikala ih sa svojim mobitelom. Pjevača nagle naravi to je izbacilo iz takta te je vozeći se u automobilu stao pored obožavateljice i uzeo joj telefon iz ruke rekavši: 'Kur.. nećeš to staviti na Internet', nakon čega je odjurio, objavio je 'TMZ'.
Šokirana Christal dala je iskaz policiji u kojem je rekla da samo želi natrag svoj mobitel.

S obzirom da je Brown još uvijek pod uvjetnom kaznom zbog premlaćivanja bivše djevojke Rihanne, zbog ovoga incidenta, ako mu se dokaže krivica, mogao bi završiti u zatvoru na četiri godine. Prema pisanju američkih medija, Chris navodno govori prijateljima da nije napravio ništa loše te se nada da protiv njega neće biti podignuta optužnica.

Chris Brown očito se naviknuo na skandale u svom životu jer se dan poslije nasmiješen fotografirao s druge dvije obožavateljice također u Miamiju, a jedna od djevojaka s fotografije rekla je da je pjevač bio jako drag, piše 'TMZ'. (VLM)