Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mladi pjevač Justin Bieber nedavno je gostovao u emisiji Davida Lettermana. Nakon razgovora o njegovoj karijeri, Letterman ga je izrešetao pitanjima i doveo u neugodnu situaciju.


Justin Bieber je došao sasvim opušteno u emisiju Davida Lettermana, ne nadajući se da će pokazati svoje neznanje.

Vezani članci Slika nije dostupna I službeno su zajedno: 'Dušo, dođi se maziti sa mnom!' Slika nije dostupna Novi problemi: U autobusu slavnog 19-godišnjaka pronađena droga!

Razgovor je počeo vezano uz Biberovu karijeru, gdje je on otkrio da je pjevanje jedino što ga je ikad zanimalo. Rekao je da ga nastupi jako vesele i da je vjerojatno obišao sve kontinente.

Nakon toga ga je Letterman zamolio da mu nabroji sve kontinente. Biber je počeo Azijom, Sjevernom Amerikom, nesigurno nastavio Južnom Amerikom, Afrikom, Antarktikom i onda ispalio glupost - Sjeverni pol.

Leterman mu je pokušao pomoći govoreći mu da je sve najteže već nabrojio i da su mu ostala dva najlakša gdje je sigurno bio. Nakon dužeg razmišljanja sjetio se Australije, ali mu Europa nije padala na pamet. Letterman je morao spomenuti Francusku gdje je Justin nedavno održao koncert da bi se konačno sjetio Europe.

Letterman nije stao na tome. Ostalo pogledajte u videu. 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju