Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon tri godine veze i manje od godinu dana braka, istaknuti košarkaš KK Cedevite Chris Warren i njegova supruga Tia priznaju da tek sad s sinom Domenicom žive najljepše dane.


'Neopisiv je osjećaj biti majka, pa se već godinu dana tako i osjećam' ispričala je za 'Story' Tia, inače pokćerka ekonomskog stručnjaka Ljube Jurčića.

Vezani članci Policija, ilustracija Strašna tragedija u Otoku: Dijete stradalo u prometnoj nesreći, preminulo u bolnici Nova pucnjava u trgovačkom centru na Floridi U novoj pucnjavi u trgovačkom centru na Floridi ubijena odrasla osoba i dijete

Isti osjećaji nisu zaobišli ni ponosnog tatu Chrisa, koji svaki slobodni trenutak posvećuje sinu. Njihova ljubavna priča počela je 2008.godine, a dvije godine kasnije par je ozakonio svoju vezu.
'Život supruge sportaša nije nimalo bajkovit kako ljudi misle, tim više što sam udana za stranca pa zapravo nikad nemaš jednu adresu. Sada smo u Zagrebu, no tko zna kamo će nas život odvesti, možda u SAD, gdje imamo kuću, a možda u neki drugi dio Europe', izjavila je mlada mama.

Tia ne skriva uživanje u svom Zagrebu, kod kuće uz brojne prijatelje,a li unatoč tome što svako ljeto provede tri mjeseca u Chrisovom Dallasu, najradije se vraća u Hrvatsku.