Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Trailer za novi nastavak poznatog filmskog junaka ugledao je svjetlo dana.


'Batman:The Dark Knight Rises' posljednji je nastavak redateljske trilogije Christophera Nolana. Već poznati Christian Bale tumači Brucea Waynea, uz njega glume Gary Oldman kao Jim Gordon i Joseph Gordon-Levitt kao John Blake.

Vezani članci Robert Pattinson Pattinson se vratio na snimanje novog "Batmana", s drugačijom frizurom i šminkom jedva je prepoznatljiv Batman Cijeli svijet jedva čeka novi film: Kroz kviz provjerite koliko dobro zaista poznajete Batmana

Uloga glavnog negativca je pripala Tomu Hardyju, koji tumači ulogu terorista Banea. 'On je brutalan. On je tip koji je klinički usmjeren i ekstremno brutalan. Ako će izabrati iz mase nekoga da ga ubije, on će izabrati trudnicu ili staricu. Pobrinut će se da svi stoje i da ga slušaju. Kad ga pogledate, jasno je da će on biti fizički izazov kakav Batman još nije imao', izjavio je Tom o liku kojeg tumači.

Glavna ženska uloga pripala je Anne Hathaway kao dugoočekivana 'Žena mačka' i nova nasljednica Halle Berry . 'Batman:The Dark Knight Rises' stiže u kina u srpnju iduće godine, do tada pogledate što vas čeka.