Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Viktorijin anđeo Erin Heatherton je u svom gustom rasporedu napokon našla malo vremena za uživanje.


'Napokon malo sunca i za mene!', napisala je djevojka Leonarda DiCaprija, 23-godišnji Erin Heatherton ispod fotografije koju je objavila na Twitteru u nedjelju. Erin se trenutačno nalazi u Yucatanu kao specijalna gošća tamošnjeg biroa za turizam, te kako se čini Viktorijin anđeo odlučila je iskoristiti sve pogodnosti egzotične destinacije.

Vezani članci Vruće osvježenje (Foto: Instagram) Osvježenje ponekad stiže u obliku vrućih prizora, u to se možete uvjeriti i sami Bikini poslastice (Foto: Instagram) Ujedinila ih je ljubav prema bikinijima pa je šire cijelim svijetom

Erin je objavila još jednu fotografiju, koja je prikazuje u zagrljaju naočitog muškarca, te je napisala, ' Odlično se zabavljam s mojim Ryanom!'. Nismo sigurno tko je dotični Ryan no nadamo se da 37-godišnji Leonardo neće biti ljubomoran kada vidi fotografiju koju je njegova djevojka objavila.

Leo se inače također nalazi u Meksiku, no na drugoj lokaciji, u Cancunu, gdje zajedno s Kate Hudson, Naomi Campbell, Kate Moss i Simonom Cowellom, između ostalih, slave 60. rođendan tajkuna Sir Philip Greena, koji nije štedio novaca ne bi li njegova zabava bila zapamćena kao jedna od najluksuznijih ove godine.

Heatherton i DiCaprio su svoju vezu započeli u prosincu prošle godine.