Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zabavni park Disneyland u Parizu slavi 20. obljetnicu!


Disneyland u Parizu, nakon 20 godina uveseljavanja obitelji iz cijelog svijeta, održao je veliko rođendansko slavlje. Uz brojnu djecu i roditelje, i svjetske zvijezde poput glumice Salme Hayek došle su čestitati likovima iz popularnih crtanih filmova.

Vezani članci Odbjegla nevjesta (Foto: IMDB) Kultna priča o mladenki koja bježi od oltara napunila je 20. rođendan, evo čime je osvojila srca publike Marko Grubnić (Foto: Instagram) Nitko ne zna uživati kao Grubnić: U Disneylandu se vratio u djetinjstvo pa postao slavni miš

Izgrađen 1992. godine u Parizu prvi je međunarodni Disney zabavni park. Iako je popularan među zaljubljenicima u Disneyjeve crtane filmove diljem svijeta, Francuzi su posebno ponosni na svoj park mašte.

'Ovo je bio predivan dan! Zaista sam uživala u prekrasnom slavlju, a uživale su i moja mama i kći...Disneyland je za sve generacije!', rekla je Salma Hayek. Izgrađen 1992. godine u Parizu prvi je međunarodni Disney zabavni park. Iako je popularan među zaljubljenicima u Disneyjeve crtane filmove diljem svijeta, Francuzi su posebno ponosni na svoj park mašte.

'Želim reći 'Bravo!' Disneylandu, samo tako nastavi i nadam se da ću biti i na proslavi 21. rođendana! Ovo je mjesto koje dopušta maštanje', poručio je Zinedine Zidane.

20 godina nakon izgradnje Disneyland u Parizu može se pohvaliti da je za generacije djece najljepše maštarije pretvorio u stvarnost.