Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Super Bowl je jedan od najgledanijih sportskih događaja koji okuplja mnoga svjetski poznata imena.


Super Bowl se igra početkom svake godine i to od 1967. godine. Doigravanja NFL-lige američkog nogometa prati nekoliko milijuna ljudi diljem svijeta, pa nije ni čudo da se reklamne kompanije bore za mjesto u najgledanijem terminu.

Vezani članci Shakira Ovakav se nastup ne pamti: Cijeli svijet priča o Kolumbijki koja je trbušnim plesom sve ostavila bez teksta! Jennifer Lopez Pogledajte ovaj vatreni nastup latino dive zbog kojeg nitko ne može vjerovati da joj je 50 godina!

Amerikanci taj dan zovu i 'Super Nedjelja', jer osim sportskog spektakla i zabavnog showa u poluvremenu, mnogi jedva čekaju vidjeti najbolje i najzabavnije reklame u kojima gostuju svjetske zvijezde. Prošle godine najviše medijske pažnje izazvala je ona s Kim Kardashian.

Jedna od najpopularnijih reklama je i ona inspirirana 'Ratovima zvijezda', popularna je bila i Eminemova reklama za Crystler.

>> Ma koji Super Bowl?! One su nove zvijezde američkog nogometa!

Popularni izvođači otvaraju prvenstvo izvodeći američku himnu koju obrade na sebi svojstven način, a ove godine čast je dobila Kelly Clarkson. Osim nje, najavljena je pop kraljica Madonna koja će po prvi puta izvesti svoju novu pjesmu 'Give me all your luvnin', a s njom će pjevati Nicki Minaj i M.I.A.

>> Sjećate li se ovog kontroverznog nastupa!?

I sutra budite s nama i pratite sve najbolje djelove s ovogodišnjeg Super Bowl-a, sigurno će biti trenutaka koji će obilježiti ovogodišnji spektakl.

Pogledajte koje će se reklame vrtiti ove godine u najgledanijem terminu i otkrijte nam koja vam je najbolja!