Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Engleski komičar Alan Carr otkrio je tajnu Adelinog gubitka težine.


Nakon što je prošle jeseni operirala glasnice vidljiv je sve veći gubitak težine. Njezin blizak prijatelj, 35-godišnji Alan Carr napokon je razriješio sve nedoumice. 'Jedini razlog zašto je izgubila na težini je prestanak konzumiranja alkohola. Nije na dijeti, neki dan je kod mene jela Chicken McNuggets', rekao je.

>>'Nikad se ne ljutim, ali bila sam spremna na ubojstvo!'

Vezani članci Adele Adele je opet sretno zaljubljena, očarao ju je markantni muškarac dobro poznat u krugovima slavnih? Bicikl Neslavni rekorder vikenda u Koprivnici: Na dva kotača napuhao 3,13 promila alkohola, policija ga isključila iz prometa

Probleme s alkoholom je potvrdila i sama 23-godišnja pjevačica. 'Uglavnom se zaključam u kuću, napijem i pišem one stvari koje stvarno mislim. Pijani jezik je iskren, pa ujutro dok sam mamurna čitam o svojim osjećajima', rekla je Adele. U svakom slučaju, Adelin dobar izgled poručuje nam kako je to stvar prošlosti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.