Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američka glumica Hilary Duff na Twitteru je povodom Majčinog dana objavila prigodnu fotografiju sa sinčićem Lucom.


'Moj predivni dečko i ja. Tako smo zahvalni!', napisala je 24-godišnja Hilary Duff ispod fotografije koju je objavila na Twitteru povodom majčinog dana, koja je prikazuje sa sinčićem Lucom u naručju.

>> Poznate, lijepe i uspješne: Slavne mame!

Vezani članci Austrijska policija Bizarno otkriće policije: U podrumu držao mumificirano tijelo majke kako bi primao njezinu mirovinu Mama i sin Kune se da mu je mama, a svi misle da mu je mlađa sestra

Maleni Luca, koji je došao na svijet 20. ožujka ove godine, prvo je dijete američke glumice i njezinog supruga, zvijezde američke NHL lige Mikea Comrieja. Hilary i Mike su prohodali 2007., a vjenčali su se u kolovozu 2010., te su naravno oboje oduševljeni zbog dolaska malenog Luce na svijet.

Poznata glumica se na showu Ellen DeGeneres pohvalila da joj sinčić svaku noć spava od 23 sata pa sve do 6 ujutro. 'I to je moguće, vjerovali ili ne', kazala je Hilary.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.