Iako je neprestano posuđivala sestrinu odjeću, Rita Ora s vremenom je izgradila svoj stil (Gwen Stefani neminovno je utjecala na nju) koji diljem svijeta njezini obožavatelji kopiraju.


Rita Ora može biti ponosna na sebe s obzirom na to da su njezini singlovi jedni od najprodavanijih na svijetu, no o njezinu modnom stilu govori se jednako mnogo kao i o njezinoj karijeri.

Prepoznatljiva je po kombiniranju različitih uzoraka istodobno, hrabro nosi "dupli traper", a obožava majice s crtanim likovima, kao i predimenzionirani nakit, a sve to ne može proći bez njezinih plavih uvojaka i crvenog MAC-ova ruža u nijansi Lady Danger. A koliko je utjecala na svoje obožavatelje, pokazuje i to da su njezin modni izričaj počeli svi kopirati.

>> Tko bi odolio zgodnoj Albanki? Ne mogu ni njezine prijateljice!

Ovog je mjeseca pjevačica podrijetlom s Kosova snimila je naslovnicu i editorijal za mjesečni časopis high-street brenda Asosa te dala svima modnu lekciju kako imati svoj stil bez luksuznih "krpica". A pritom je otkrila i ponešto o svom ekstravagantnom stilu, tko joj je modni uzor te od koga je "krala" odjeću.

'Za mene je moda poput umjetnosti. Obožavam kako odjeća može promijeniti tvoje raspoloženje. Voljela bih biti ženska verzija Kanyea Westa. On je moj moj uzor, ali mi on to ne vjeruje. On je tako cool', priznala je Rita.

No odrastajući, 21-godišnja Rita uz sebe je imala "realniju" modnu ikonu - sestru, koja sad radi kao dio Ritina tima, no ne samo da joj je bila uzor nego su i "dijelile" ormar, barem iz Ritine perspektive.

'Sestra sa mnom radi svaki dan i ona je šefica. No dok smo odrastale, stalno sam posuđivala njezinu odjeću. Mrzila je to i uvijek se ljutila na mene zbog toga. Jedanput sam uzela njezine bijele traperice i uništila ih, no nakon toga više nikad nisam smjela posuditi njezinu odjeću, iskreno je priznala mlada pjevačica.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.