Modni zaljubljenici napokon su došli na svoje! Sinoć je održana prva od tri večeri modnih revija Fashion.hr-a.


Hrvatski dizajneri predstavili su svoje kolekcije za jesen/zimu 2012/2013. Na prvoj od tri večeri, mladi dizajneri pobrinuli su se za vatreni početak.

Vezani članci Slika nije dostupna Najbolje od hrvatskih dizajnera na FASHION.HR-u Slika nije dostupna UŽIVO: Pogledajte zavodljive kreacije naših dizajnera

Prvi puta se javnosti predstavila skupina Clash of 9 koju čine Iva Pirjevac, Nikola Barbir, Mirela Noršić, Adela Kliškić, Jasmina Bolanča, Ana Fucijaš, Marija Koštić, Dalibor Ujlaki i Katarina Pohl. Zanimljiva kolekcija ujedinila je njihove različite stilove.

Predstavio se i Aleksandar Žarevac koji je javnost i modne kritičare oduševio je upravo u ulozi finalista posljednjeg Lift by Perwoll natječaja. Ovoga puta predstavio je zanimljivu i nosivu crno-bijelu kolekciju.

Talentirani Matija Čop pokazao je svoju kolekciju inspiriranu Japanom. Kreacije jednostavnog dizajna upotpunio je zamiljivim cipelama. Čop je javnosti je poznatiji kao pobjednik lanjskog Modnog ormara, a prošle godine Arts Thread je mladog dizajnera uvrstio među 20 najboljih mladih dizajnera u Europi!

Ivan Alduk koji je prošle sezone oduševio publiku, isti trend nastavio i večeras.

Mlada dizajnerica Martina Felja - čije su klijentice i velike hollywoodske zvijezde poput Miley Cyrus, Paris Hitlon i Kim Kardashian, pokazala je svoju novu holivudsku kolekciju.

 

Već prve večeri donio je brojne novosti - naime ove godine odlučili su spojiti naoko nespojive dizajnere pa su tako večeras kolekciju zajedno prikazali - Ivana Popović i Ivica Skoko.

>> I nogometaši vole biti modno osviješteni